Molimo da se uključite u organizaciju izleta za sljedeću godinu.
U izradi je godišnji plan. Vaše ideje i prijedloge slobodno prijavite našem Luki Lujiću na: luka.lujic@zoho.eu ili 095 5678 119

Članovi društva kao i svi ostali zainteresirani za mjesečne obavijesti s informacijama o izletima za sljedeći mjesec (NEWSLETTER)
javite se na hpd.kapela@hps.hr, rado ćemo vam pomoći. :)

Pratite i dalje obavijesti vezano uz rad društva na web stranicama i/ili putem Facebook-a!

Natrag na popis dojmova

ZAVIŽAN, još dobrih odjeka

Vidi najavu izleta

Kao član HPD Kapela imao bih čast prenijeti jednu lijepu i pozitivnu informaciju, koja nam u ovom našem vremenu služi kao pohvala našem zajedničkom radu i zalaganju u društvu. Naime radi se o slijedećem. Neki dan, obilazeći dućane sa planinarskom opremom u namjeri da si dopunim ono što mi fali, naišao sam na čovijeka kojega ne poznajem i nikad ga u životu prije nisam sreo. Čuo sam priču između njega i prodavača o krpljama koje je on namjeravao kupiti. Čisto spontano sam se umješao u razgovor o krpljama, a tu sam spomenuo i nedavni pohod na snježni Zavižan. On je odmah reagirao i pitao jesam li možda išao sa „Kapelom“ gore na što sam ja potvrdio da jesam. Između ostalog razgovora spomenuo je kako je gosp. Ante (domar) jako pozitivno ocijenio taj naš dvodnevni boravak da smo bili jako brojni ali u svakom smislu dobri korektni pošteni da se znamo zabaviti te da mu je bilo drago da je takva grupa bila gore. Ja sam opet u sebi prepoznao svoj dio doprinosa takvog ponašanja i bilo mi je drago tog trenutka što sam jedan dio tog društva koje se zna ponašati i gdje se prepoznaju ljudske kvalitete pa makar i u surovoj planini. Ponosan sam na samog sebe i na društvo s kojim se krećem, koje ima puno pozitivnih faktora i za ubuduće i u koje se može pouzdati u svakom pogledu. BRAVO KAPELA!

Član Kapele Branko Divjanović



Objavljeno: 08.04.2009


Natrag na popis dojmova